Ποιοί είμαστε

Το Λογιστικό Γραφείο ” intax ” που εδρεύει στη Πάτρα παρέχει υπηρεσίες για λογιστικά και φοροτεχνικά ζητήματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες, μισθοδοσίας και διαμεσολάβησης αστικών και εμπορικών υποθέσεων και διεκπεραιωτικες διαδικασίες.

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που εργαζόμαστε με σεβασμό στον Πελάτη στοχεύουμε σε μία άριστη συνεργασία με στόχο την συνεχή ενημέρωση, την αμφίδρομη σχέση και την βιώσιμη ανάπτυξη της επιχείρησης σας.

Παρέχουμε Υψηλού επιπέδου παροχής υπηρεσιών που αφορά όλο το φάσμα από την δημιουργία μιας επιχείρησης, την σταθερή ανάπτυξή της μένοντας σταθερά δίπλα της έως και την διατήρησή της στην κορυφή.

Το γραφείο μας είναι άρτια εξοπλισμένο με τελευταίας γενιάς εξοπλισμό και απόλυτα οργανωμένο, χρησιμοποιώντας προηγμένες υπηρεσίες αυτόματης καταχώρησης και ηλεκτρονικής αρχειοθέτησης ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο λάθους, υπηρεσίες OnLine backup  ελαχιστοποιώντας τον κίνδυνο απώλειας δεδομένων, υπηρεσίες απομακρυσμένης πρόσβασης στα δεδομένα του πελάτη για επείγουσες καταστάσεις.

Ποιοί Είμαστε