Περισσότερες υπηρεσίες απο την Intax

Στην intax.gr υπάρχουν επίσης εξειδικευμένοι σύμβουλοι που μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήματα σχετικά με την πορεία της επιχείρησής σας αλλά και σε φορολογικά θέματα που απασχολούν ιδιώτες. Επίσης, οι σύμβουλοί μας μπορούν να κάνουν μια έρευνα πάνω στην κάθε περίπτωση μεμονωμένα και να σας δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για να επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή να βελτιώσετε τα οικονομικά της. Πριν λοιπόν κάνετε οποιοδήποτε βήμα για έναρξη ή επέκταση επιχείρησης, καλέστε μας στο 2610-240120 και εκφράστε μας τους προβληματισμούς σας. Ίσως ανακαλύψετε πιο συμφέρουσες κινήσεις που μέχρι τώρα δεν έχετε σκεφτεί…

Είστε εργοδότης ή εργαζόμενος και έχετε απορίες σχετικά με εργατικά- ασφαλιστικά θέματα αλλά και για προγράμματα επιδότησης ασφαλιστικών εισφορών από τον ΟΑΕΔ? Στην intax.gr μπορείτε να βρείτε απαντήσεις στα ερωτήματά σας. Κάνοντας εκτεταμένη μελέτη προσαρμοσμένη σε κάθε ειδική περίπτωση μεμονωμένα, σας δίνουμε έγκυρες και κατανοητές απαντήσεις. Καλέστε τώρα στο 2610-240120 και δώστε τέλος στις απορίες σας.

Στην intax.gr είμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες της πόλης μας και σε όποιον χρειάζεται βοήθεια για τις μηνιαίες πληρωμές του.

Αν είστε ηλικιωμένος ή δε δύναστε να μετακινηθείτε ή ακόμα κι αν γνωρίζετε ένα τέτοιο άτομο που θέλετε να βοηθήσετε, δεν έχετε παρά να μας καλέσετε στο 2610-240120 και αναλαμβάνουμε εμείς την εξυπηρέτηση του.

Στο εργατικό δυναμικό της intax.gr συμπεριλαμβάνονται και απόφοιτοι Πανεπιστημίου Οικονομικών Σχολών, έμπειροι στην τήρηση λογιστικών βιβλίων (Απλογραφικά και Διπλογραφικά), έτοιμοι να σας παρέχουν τις κατάλληλες συμβουλές για τη βελτίωση των οικονομικών της επιχείρησής σας, με αίσθημα ευθύνης και σε συμφέρουσες τιμές.

Μη διστάζετε Καλέστε τώρα στο 2610-240120 ή επισκεφτείτε μας στα γραφεία μας επί της οδού Κανακάρη 110, στην Πάτρα, στον 2ο όροφο,  και ενημερωθείτε για τις παρεχόμενες υπηρεσίες αλλά και τις προσφορές μας.